Informacje o numerach telefonów    59 86-35-202
1294651
Liczba odwiedzin

Menu

sierpień 2020

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 31.08.20 - PONIEDZIAŁEK

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7)

POL. MIOD. 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

OGÓREK KISZONY 50G

MANDARYNKA

1 SZT

KOPERKOWA 400ML(1,7,9)

PIECZEŃ ZE SCHABU 80G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

MARCHEW Z JABŁKIEM 100G

BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GRUSZKA

1 SZT

KEFIR 1/2 SZT(180G)

SZYNKÓWKA 40G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

KAPUSTA PEKIŃSKA (80G Z POMIDOREM 20G, OGÓREKIM ŚW. 20G) Z OLIWĄ Z OLIWEK 20ML, bazylią i oregano

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

942

38,4

31,1

15,32

9,55

3,69

96

136,2

3,7

30,6

9,7

1447

z II Śniadania

42

0,6

0,2

0,02

0,03

0,04

0

11,2

7,1

0,0

1,9

1

z Obiadu

983

55,5

25,6

6,99

12,20

3,91

127

149,0

7,9

0,0

18,4

231

z Podwieczorku

173

7,0

3,9

2,20

1,16

0,24

14

30,1

2,7

7,4

3,2

71

z Kolacji

710

15,4

37,8

10,97

19,77

4,64

41

86,1

2,9

0,1

9,2

1043

SUMA DIETY

2565

105,2

88,7

31,95

38,44

11,26

251

371,3

21,9

34,2

38,0

2514

 

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 30.08.20 - NIEDZIELA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

MUSLI 30G(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) Z JOG NAT 180G(1,7)

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

POMARAŃCZA

1 SZT

POMIDOROWA Z MAK. 400ML(1,7,9)

UDKO PIECZONE 150G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

BURACZKI Z JABŁKIEM 100G

FASOLKA  Z BUŁKĄ TARTĄ 100G(1,7)

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GALARETKA Z TRUSKAWKAMI(3 SZT)

200G

SOK JABŁKOWY 250ML

TWARÓG Z JOG. I SZCZYP. 120G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

904

39,2

27,3

13,03

8,57

3,52

91

135,1

6,1

20,1

10,8

1192

z II Śniadania

132

2,7

0,6

0,06

0,12

0,12

0

33,9

11,7

0,0

5,7

9

z Obiadu

1059

54,4

37,0

9,08

15,20

8,55

178

142,8

10,9

1,0

16,9

363

z Podwieczorku

145

1,5

0,5

0,04

0,04

0,19

0

34,3

10,6

0,0

1,1

6

z Kolacji

596

29,0

17,0

8,95

4,44

2,23

43

88,5

2,4

4,2

7,8

648

SUMA DIETY

2553

114,1

74,2

28,04

25,53

13,16

281

391,1

37,5

22,7

38,0

1996

 

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 29.08.20 - SOBOTA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7)

KRAK. PARZ. 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

OGÓREK KISZONY 50G

JABŁKO

1 SZT

KRUPNIK RYŻOWY 400ML(1,9)

PIECZEŃ SZYNKI 80G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G

KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ(7)

200G

KIWI 1 SZT

SER ŻÓŁTY 40G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY  250ML

PAPRYKA CZERWONA 50G

SAŁATA 2 SZT

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

921

39,7

28,5

14,39

8,11

3,70

98

135,3

3,7

30,6

9,6

1448

z II Śniadania

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

1121

50,4

42,1

12,87

20,75

4,99

113

151,8

6,5

0,0

18,1

293

z Podwieczorku

195

7,7

4,5

2,50

1,38

0,37

16

32,9

6,1

9,4

2,1

94

z Kolacji

585

20,8

21,3

11,43

5,72

2,41

53

85,6

2,2

0,1

8,6

947

SUMA DIETY

2602

107,2

87,3

37,13

32,38

10,45

252

381,3

20,8

36,1

37,3

2507

 

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 28.08.20 - PIĄTEK

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

RYŻ 30G NA ML. 400ML(1,7)

PASTA Z JAJ ZE SZCZYPIORKIEM 75G(3,7)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

BANAN

1 SZT

ZUPA MARCHEWKOWA 400ML(1,7,9)

MINTAJ PIECZONY 80G(1,3,4)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAP. 100G

FASOLKA GOTOWANA NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

KISIEL TRUSKAWKO

WY

200G

MANDARYNKA 1 SZT

TWARÓG Z JOG. I RZODKIEWKĄ 150G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.ŻYTNI  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

1058

41,6

38,8

17,91

13,66

3,82

347

143,6

3,7

30,7

8,7

1036

z II Śniadania

143

1,5

0,5

0,18

0,05

0,09

0

35,3

16,7

0,0

2,6

2

z Obiadu

1006

51,7

27,4

3,27

13,97

7,87

166

155,5

6,3

0,0

19,7

346

z Podwieczorku

96

1,1

0,4

0,03

0,07

0,19

0

24,7

12,9

0,0

3,0

2

z Kolacji

596

27,8

15,4

8,80

4,17

1,19

43

93,6

2,6

4,2

8,4

685

SUMA DIETY

2608

111,4

74,3

27,17

28,72

11,84

500

407,5

38,0

31,3

38,2

1863

 

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 27.08.20 - CZWARTEK

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

MAKARON 30G NA ML. 400ML(1,7)

SER ŻÓŁTY 30G(7)

CHLEB 50G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

PAPRYKA CZERW. 50G

JABŁKO

1 SZT

ZUPA SELEROWA 400ML(1,7,9)

KURCZAK W SOSIE POTRAWKOWYM 200G(1,7)

KASZA GRYCZANA 180G(1,7)

MARCHEW Z JABŁKIEM 100G

BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ WANILIOWY

200G(7)

GRUSZKA

1 SZT

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 50 G(1)

CHL.ŻYTNI  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

SAŁATKA Z SAŁATY LODOWEJ Z OGÓRKIEM ŚW., POMIDOREM, SŁONECZ., OREGANO, BAZYLIĄ  I OLIWĄ Z OLIWEK 100G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonie

nasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

866

38,9

30,2

17,60

8,77

1,58

98

115,9

3,1

30,6

6,6

988

z II Śniadania

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

1015

58,3

40,9

10,36

16,93

9,11

193

119,3

6,7

1,0

16,6

351

z Podwieczorku

220

7,7

4,3

2,44

1,29

0,26

16

40,6

8,1

9,4

3,2

93

z Kolacji

614

16,9

34,5

10,29

18,81

3,41

56

65,9

2,5

0,1

6,9

807

SUMA DIETY

2506

110,2

99,4

36,68

41,23

13,04

327

323,8

22,5

37,0

32,7

2017

 

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 26.08.20 - ŚRODA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

PŁ. KUK. 30G NA ML. 400ML(1,7)

SZYNKÓWKA 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMARAŃCZA 1 SZT

BANAN 1/2 SZT JOG. I ORZECHAMI

3 SZT (7,8)

ZUPA BROKUŁOWA 400ML(1,7,9)

INDYK DUSZONY 90G(1)

RYŻ BRĄZOWY 180G(1,7)

BURACZKI Z CEBULKĄ 100G

KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GALARETKA Z TRUSKAWKAMI (3 SZT)

200G

KIWI 1 SZT

TWARÓG Z RZODKIEWKĄ I JOG. NAT 150G(7)

CHLEB 100 G(1)

WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

1071

39,6

30,6

15,39

9,43

3,03

89

172,9

17,5

30,6

15,0

1572

z II Śniadania

184

3,8

7,9

1,15

1,28

5,01

2

26,9

11,6

0,9

2,5

14

z Obiadu

878

45,6

22,9

5,35

9,97

5,45

80

140,0

11,7

1,0

19,4

237

z Podwieczorku

96

2,2

0,7

0,13

0,16

0,39

0

23,2

6,5

0,0

3,2

5

z Kolacji

597

28,9

17,0

8,96

4,45

2,21

43

89,4

2,4

4,2

8,3

651

SUMA DIETY

2544

108,0

71,3

27,87

22,76

14,48

193

407,2

44,7

33,0

43,5

2230

 

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 25.08.20 - WTOREK

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

MUSLI(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) 30G NA ML. 400ML(1,7)

PASTA Z JAJ 1 1/2 SZT ZE SZCZYP. 90G(3,7)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

JABŁKO

1 SZT

BARSZCZ UKRAIŃSKI 400ML(1,7,9)

PIERŚ ZE SZPINAKIEM 100G(1)

KASZA GRYCZANA 180G(1,7)

MIZERIA Z KEFIREM I KOPERKIEM 100G

MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ WANILIOWY

200G(7)

SOK POMARAŃCZOWY 250ML

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

LIŚĆ SAŁATY 2 SZT

PAPRYKA CZERW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielo

nienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

1055

42,3

40,1

18,13

14,13

4,35

347

140,8

4,9

30,7

10,2

1037

z II Śniadania

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

881

54,6

19,2

5,27

7,15

4,56

102

140,4

9,5

1,7

19,7

335

z Podwieczorku

247

8,3

4,3

2,43

1,36

0,22

16

43,7

10,9

9,4

0,3

95

z Kolacji

537

18,2

15,0

7,38

4,79

1,43

56

89,7

2,7

0,1

8,4

995

SUMA DIETY

2510

111,6

71,3

29,95

24,70

9,62

469

389,5

29,4

37,6

37,4

2219

 

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 24.08.20 - PONIEDZIAŁEK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7)

POL. MIOD. 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

OGÓREK KISZONY 50G

MANDARYNKA

1 SZT

ZUPA FASOLOWA 400ML(1,7,9)

PIECZEŃ ZE SCHABU 80G(1)

KASZA JĘCZM 180G(1,7)

MARCHEW Z JABŁKIEM 100G

BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GRUSZKA

1 SZT

KEFIR 1/2 SZT(180G)

SZYNKÓWKA 40G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

KAPUSTA PEKIŃSKA (80G Z POMIDOREM 20G, OGÓRKIEM ŚW. 20G) Z OLIWĄ Z OLIWEK 20ML, (oregano, bazylia), słonecznik

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

942

38,4

31,1

15,32

9,55

3,69

96

136,2

3,7

30,6

9,7

1447

z II Śniadania

 

42

0,6

0,2

0,02

0,03

0,04

0

11,2

7,1

0,0

1,9

1

z Obiadu

 

979

58,3

27,4

7,33

12,40

4,74

127

144,0

7,3

0,0

21,0

632

z Podwieczorku

 

189

7,2

4,0

2,21

1,17

0,27

14

34,4

3,2

7,4

3,8

72

z Kolacji

 

621

15,4

27,9

9,49

12,76

3,58

41

86,1

2,9

0,1

9,2

1043

SUMA DIETY

 

2496

107,9

81,4

30,93

32,31

11,08

251

370,7

21,8

34,2

40,9

2875

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 23.08.20 - NIEDZIELA

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

 

II

TRYMESTR

MUSLI 30G(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) Z JOG NAT 180G(1,7)

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

POMARAŃCZA

1 SZT

ROSÓŁ Z MAK. 400ML(1,9)

UDKO PIECZONE 150G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

BURACZKI Z JABŁKIEM 100G

FASOLKA  Z BUŁKĄ TARTĄ 100G(1,7)

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GALARETKA Z TRUSKAWKAMI(3 SZT)

200G

SOK JABŁKOWY 250ML

TWARÓG Z JOG. I SZCZYP. 120G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

867

38,0

26,6

12,90

8,31

3,23

91

128,2

6,0

20,1

10,1

1192

z II Śniadania

 

132

2,7

0,6

0,06

0,12

0,12

0

33,9

11,7

0,0

5,7

9

z Obiadu

 

1120

53,4

45,5

10,57

19,67

10,82

177

141,8

11,8

0,1

18,3

858

z Podwieczorku

 

145

1,5

0,5

0,04

0,04

0,19

0

34,3

10,6

0,0

1,1

6

z Kolacji

 

596

29,0

17,0

8,95

4,44

2,23

43

88,5

2,4

4,2

7,8

648

SUMA DIETY

 

2574

112,1

81,1

29,26

29,33

14,94

280

384,0

38,2

21,9

38,7

2441

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 22.08.20 - SOBOTA

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

PŁ.OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7)

KRAK. PARZ. 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

OGÓREK KISZONY 50G

JABŁKO

1 SZT

ZUPA KOPERKOWA 400ML(1,7,9)

PIECZEŃ SZYNKI 80G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G

KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ(7)

200G

KIWI 1 SZT

SER ŻÓŁTY 40G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY  250ML

PAPRYKA CZERWONA 50G

SAŁATA 2 SZT

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

915

38,1

26,6

14,06

7,38

2,91

98

138,1

3,5

30,6

8,3

1449

z II Śniadania

 

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

 

1118

51,6

42,6

13,12

20,88

5,06

115

149,7

7,0

0,9

18,8

733

z Podwieczorku

 

208

7,6

4,4

2,48

1,36

0,33

16

36,0

6,0

9,4

1,7

94

z Kolacji

 

585

20,8

21,3

11,43

5,72

2,41

53

85,6

2,2

0,1

8,6

947

SUMA DIETY

 

2605

106,8

85,9

37,03

31,81

9,76

253

384,8

20,9

36,9

36,4

2903

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 21.08.20 - PIĄTEK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

RYŻ 30G NA ML. 400ML(1,7)

PASTA Z JAJ ZE SZCZYPIORKIEM 75G(3,7)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

BANAN

1 SZT

ZUPA MARCHEWKOWA 400ML(1,7,9)

MINTAJ PIECZONY 80G(1,3,4)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAP. 100G

FASOLKA GOTOWANA NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

KISIEL TRUSKAWKO

WY

200G

MANDARYNKA 1 SZT

TWARÓG Z JOG. I RZODKIEWKĄ 150G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.ŻYTNI  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

1058

41,6

38,8

17,91

13,66

3,82

347

143,6

3,7

30,7

8,7

1036

z II Śniadania

 

143

1,5

0,5

0,18

0,05

0,09

0

35,3

16,7

0,0

2,6

2

z Obiadu

 

1006

51,7

27,4

3,27

13,97

7,87

166

155,5

6,3

0,0

19,7

346

z Podwieczorku

 

96

1,1

0,4

0,03

0,07

0,19

0

24,7

12,9

0,0

3,0

2

z Kolacji

 

596

27,8

15,4

8,80

4,17

1,19

43

93,6

2,6

4,2

8,4

685

SUMA DIETY

 

2608

111,4

74,3

27,17

28,72

11,84

500

407,5

38,0

31,3

38,2

1863

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 20.08.20 - CZWARTEK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

MAKARON 30G NA ML. 400ML(1,7)

SER ŻÓŁTY 30G(7)

CHLEB 50 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

PAPRYKA CZERW. 50G

JABŁKO

1 SZT

KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAP. 400ML(1,7,9)

GULASZ Z SZYNKI W JARZYNACH 230G(1,7)(MARCHEW 30G, FASOLKA SZPARAGOWA 20G, GROSZEK 20G, KALAFIOR 20G)

KASZA GRYCZANA 180G(1,7)

SAŁ. Z OGÓRKA KISZONEGO Z CEBULKĄ 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ WANILIOWY

200G(7)

GRUSZKA

1 SZT

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 50 G(1)

CHL.ŻYTNI  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

SAŁATKA Z SAŁATY LODOWEJ Z OGÓRKIEM ŚW., POMIDOREM, OREGANO, BAZYLIĄ  I OLIWĄ Z OLIWEK 100G, SŁONECZNIKIEM 5G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

866

38,9

30,2

17,60

8,77

1,58

98

115,9

3,1

30,6

6,6

988

z II Śniadania

 

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

 

1048

38,9

53,3

12,94

26,05

10,86

67

118,4

4,7

1,0

15,6

897

z Podwieczorku

 

220

7,7

4,3

2,44

1,29

0,26

16

40,6

8,1

9,4

3,2

93

z Kolacji

 

505

16,3

24,3

8,78

11,74

2,20

56

61,5

2,1

0,1

6,4

805

SUMA DIETY

 

2437

92,2

101,4

37,64

43,07

13,54

214

319,1

20,4

37,0

31,3

2508

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 19.08.20 - ŚRODA

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

PŁ. KUK. 30G NA ML. 400ML(1,7)

SZYNKÓWKA 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMARAŃCZA 1 SZT

BANAN 1/2 SZT JOG. I ORZECHAMI

3 SZT (7,8)

ZUPA BROKUŁOWA 400ML(1,7,9)

INDYK DUSZONY 90G(1)

RYŻ BRĄZOWY 180G(1,7)

BURACZKI Z CEBULKĄ 100G

KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GALARETKA Z TRUSKAWKAMI (3 SZT)

200G

KIWI 1 SZT

TWARÓG Z RZODKIEWKĄ I JOG. NAT 150G(7)

CHLEB 100 G(1)

WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

1071

39,6

30,6

15,39

9,43

3,03

89

172,9

17,5

30,6

15,0

1572

z II Śniadania

 

184

3,8

7,9

1,15

1,28

5,01

2

26,9

11,6

0,9

2,5

14

z Obiadu

 

878

45,6

22,9

5,35

9,97

5,45

80

140,0

11,7

1,0

19,4

237

z Podwieczorku

 

96

2,2

0,7

0,13

0,16

0,39

0

23,2

6,5

0,0

3,2

5

z Kolacji

 

597

28,9

17,0

8,96

4,45

2,21

43

89,4

2,4

4,2

8,3

651

SUMA DIETY

 

2544

108,0

71,3

27,87

22,76

14,48

193

407,2

44,7

33,0

43,5

2230

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 18.08.20 - WTOREK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

MUSLI(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) 30G NA ML. 400ML(1,7)

PASTA Z JAJ 1 1/2 SZT ZE SZCZYP. 90G(3,7)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

JABŁKO

1 SZT

ZUPA JARZYNOWA 400ML(1,7,9)

PIERŚ GOTOWANA 90G(1)

KASZA JĘCZM. 200G(1,7)

MIZERIA Z KEFIREM 100G I KOPERKIEM(7)

MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ WANILIOWY

200G(7)

SOK POMARAŃCZOWY 250ML

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

LIŚĆ SAŁATY 2 SZT

PAPRYKA CZERW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

1055

42,3

40,1

18,13

14,13

4,35

347

140,8

4,9

30,7

10,2

1037

z II Śniadania

 

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

 

869

49,2

17,2

4,84

6,17

4,09

90

146,6

6,1

1,9

19,1

309

z Podwieczorku

 

227

8,3

4,3

2,43

1,36

0,22

16

38,7

5,9

9,4

0,3

95

z Kolacji

 

537

18,2

15,0

7,38

4,79

1,43

56

89,7

2,7

0,1

8,4

995

SUMA DIETY

 

2481

106,8

69,5

29,56

23,82

9,20

458

390,5

21,8

37,8

36,8

2195

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 17.08.20 - PONIEDZIAŁEK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7)

POL. MIOD. 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

OGÓREK KISZONY 50G

MANDARYNKA

1 SZT

KRUPNIK JĘCZMIENNY 400ML(1,7,9)

PIECZEŃ ZE SCHABU 80G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

MARCHEW Z JABŁKIEM 100G

BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GRUSZKA

1 SZT

KEFIR 1/2 SZT(180G)(7)

SAŁATKA Z TUŃCZYKA( cebula, papryka, fasolka szparagowa, kukurydza,czerwona komosa ryżowa, zielona soczewica, suszone pomidory, chili) 160G(1,4,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

940

38,3

30,8

11,97

11,05

5,33

72

136,1

3,7

30,6

9,7

1458

z II Śniadania

 

42

0,6

0,2

0,02

0,03

0,04

0

11,2

7,1

0,0

1,9

1

z Obiadu

 

1003

56,3

25,8

7,05

12,22

4,03

127

153,7

8,3

0,0

19,4

649

z Podwieczorku

 

189

7,2

4,0

2,21

1,17

0,27

14

34,4

3,2

7,4

3,8

72

z Kolacji

 

619

15,4

27,6

6,13

14,27

5,22

17

86,1

2,9

0,0

9,2

1054

SUMA DIETY

 

2540

117,9

72,9

25,94

18,91

7,12

233

384,8

21,0

34,2

35,7

2098

                           
                           

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 16.08.20 - NIEDZIELA

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

MUSLI 30G(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) Z JOG NAT 180G(1,7)

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

POMARAŃCZA

1 SZT

POMIDOROWA Z MAK. 400ML(1,7,9)

UDKO PIECZONE 150G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

BURACZKI Z JABŁKIEM 100G

FASOLKA  Z BUŁKĄ TARTĄ 100G(1,7)

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GALARETKA Z TRUSKAWKAMI(3 SZT)

200G

SOK JABŁKOWY 250ML

TWARÓG Z JOG. I SZCZYP. 120G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

904

39,2

27,3

13,03

8,57

3,52

91

135,1

6,1

20,1

10,8

1192

z II Śniadania

 

132

2,7

0,6

0,06

0,12

0,12

0

33,9

11,7

0,0

5,7

9

z Obiadu

 

1059

54,4

37,0

9,08

15,20

8,55

178

142,8

10,9

1,0

16,9

363

z Podwieczorku

 

145

1,5

0,5

0,04

0,04

0,19

0

34,3

10,6

0,0

1,1

6

z Kolacji

 

596

29,0

17,0

8,95

4,44

2,23

43

88,5

2,4

4,2

7,8

648

SUMA DIETY

 

2553

114,1

74,2

28,04

25,53

13,16

281

391,1

37,5

22,7

38,0

1996

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 15.08.20 - SOBOTA

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7)

KRAK. PARZ. 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

OGÓREK KISZONY 50G

JABŁKO

1 SZT

ZUPA FASOLOWA 400ML(1,7,9)

PIECZEŃ SZYNKI 80G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G

KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ(7)

200G

KIWI 1 SZT

SER ŻÓŁTY 40G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY  250ML

PAPRYKA CZERWONA 50G

SAŁATA 2 SZT

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

919

39,7

28,3

11,04

9,62

5,35

73

135,2

3,7

30,6

9,6

1460

z II Śniadania

 

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

 

1162

56,4

42,6

12,92

20,77

5,28

113

160,0

7,7

0,0

23,1

731

z Podwieczorku

 

208

7,6

4,4

2,48

1,36

0,33

16

36,0

6,0

9,4

1,7

94

SUMA DIETY

 

2646

112,5

87,2

31,12

35,08

13,62

207

391,4

21,8

36,1

41,4

2921

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 14.08.20 - PIĄTEK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

RYŻ 30G NA ML. 400ML(1,7)

PASTA Z JAJ ZE SZCZYPIORKIEM 75G(3,7)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

BANAN

1 SZT

ZUPA MARCHEWKOWA 400ML(1,7,9)

MINTAJ PIECZONY 80G(1,3,4)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAP. 100G

FASOLKA GOTOWANA NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

KISIEL TRUSKAWKO

WY

200G

MANDARYNKA 1 SZT

TWARÓG Z JOG. I RZODKIEWKĄ 150G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.ŻYTNI  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

1058

41,6

38,8

17,91

13,66

3,82

347

143,6

3,7

30,7

8,7

1036

z II Śniadania

 

143

1,5

0,5

0,18

0,05

0,09

0

35,3

16,7

0,0

2,6

2

z Obiadu

 

1006

51,7

27,4

3,27

13,97

7,87

166

155,5

6,3

0,0

19,7

346

z Podwieczorku

 

96

1,1

0,4

0,03

0,07

0,19

0

24,7

12,9

0,0

3,0

2

z Kolacji

 

596

27,8

15,4

8,80

4,17

1,19

43

93,6

2,6

4,2

8,4

685

SUMA DIETY

 

2608

111,4

74,3

27,17

28,72

11,84

500

407,5

38,0

31,3

38,2

1863

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 13.08.20 - CZWARTEK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

MAKARON 30G NA ML. 400ML(1,7)

SER ŻÓŁTY 30G(7)

CHLEB 50G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

PAPRYKA CZERW. 50G

JABŁKO

1 SZT

ZUPA SELEROWA 400ML(1,7,9)

KURCZAK W SOSIE POTRAWKOWYM 200G(1,7)

KASZA GRYCZANA 180G(1,7)

MARCHEW Z JABŁKIEM 100G

BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ WANILIOWY

200G(7)

GRUSZKA

1 SZT

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 50 G(1)

CHL.ŻYTNI  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

SAŁATKA Z SAŁATY LODOWEJ Z OGÓRKIEM ŚW., POMIDOREM, SŁONECZ., OREGANO, BAZYLIĄ  I OLIWĄ Z OLIWEK 100G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonie

nasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

866

38,9

30,2

17,60

8,77

1,58

98

115,9

3,1

30,6

6,6

988

z II Śniadania

 

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

 

1015

58,3

40,9

10,36

16,93

9,11

193

119,3

6,7

1,0

16,6

351

z Podwieczorku

 

220

7,7

4,3

2,44

1,29

0,26

16

40,6

8,1

9,4

3,2

93

z Kolacji

 

614

16,9

34,5

10,29

18,81

3,41

56

65,9

2,5

0,1

6,9

807

SUMA DIETY

 

2506

110,2

99,4

36,68

41,23

13,04

327

323,8

22,5

37,0

32,7

2017

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 12.08.20 - ŚRODA

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

PŁ. KUK. 30G NA ML. 400ML(1,7)

SZYNKÓWKA 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMARAŃCZA 1 SZT

BANAN 1/2 SZT JOG. I ORZECHAMI

3 SZT (7,8)

ZUPA BROKUŁOWA 400ML(1,7,9)

INDYK DUSZONY 90G(1)

RYŻ BRĄZOWY 180G(1,7)

BURACZKI Z CEBULKĄ 100G

KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GALARETKA Z TRUSKAWKAMI (3 SZT)

200G

KIWI 1 SZT

TWARÓG Z RZODKIEWKĄ I JOG. NAT 150G(7)

CHLEB 100 G(1)

WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

1071

39,6

30,6

15,39

9,43

3,03

89

172,9

17,5

30,6

15,0

1572

z II Śniadania

 

184

3,8

7,9

1,15

1,28

5,01

2

26,9

11,6

0,9

2,5

14

z Obiadu

 

878

45,6

22,9

5,35

9,97

5,45

80

140,0

11,7

1,0

19,4

237

z Podwieczorku

 

96

2,2

0,7

0,13

0,16

0,39

0

23,2

6,5

0,0

3,2

5

z Kolacji

 

597

28,9

17,0

8,96

4,45

2,21

43

89,4

2,4

4,2

8,3

651

SUMA DIETY

 

2544

108,0

71,3

27,87

22,76

14,48

193

407,2

44,7

33,0

43,5

2230

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 11.08.20 - WTOREK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

MUSLI(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) 30G NA ML. 400ML(1,7)

PASTA Z JAJ 1 1/2 SZT ZE SZCZYP. 90G(3,7)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

JABŁKO

1 SZT

BARSZCZ UKRAIŃSKI 400ML(1,7,9)

PIERŚ ZE SZPINAKIEM 100G(1)

KASZA JĘCZM. 180G(1,7)

MIZERIA Z KEFIREM I KOPERKIEM 100G

MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ WANILIOWY

200G(7)

SOK POMARAŃCZOWY 250ML

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

LIŚĆ SAŁATY 2 SZT

PAPRYKA CZERW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielo

nienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

1055

42,3

40,1

18,13

14,13

4,35

347

140,8

4,9

30,7

10,2

1037

z II Śniadania

 

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

 

881

54,6

19,2

5,27

7,15

4,56

102

140,4

9,5

1,7

19,7

335

z Podwieczorku

 

247

8,3

4,3

2,43

1,36

0,22

16

43,7

10,9

9,4

0,3

95

z Kolacji

 

537

18,2

15,0

7,38

4,79

1,43

56

89,7

2,7

0,1

8,4

995

SUMA DIETY

 

2510

111,6

71,3

29,95

24,70

9,62

469

389,5

29,4

37,6

37,4

2219

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 10.08.20 - PONIEDZIAŁEK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7)

POL. MIOD. 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

OGÓREK KISZONY 50G

MANDARYNKA

1 SZT

KRUPNIK RYŻOWY 400ML(1,9)

PIECZEŃ ZE SCHABU 80G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

MARCHEW Z JABŁKIEM 100G

BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GRUSZKA

1 SZT

KEFIR 1/2 SZT(180G)(7)

SAŁATKA Z TUŃCZYKA( cebula, papryka, fasolka szparagowa, kukurydza,czerwona komosa ryżowa, zielona soczewica, suszone pomidory, chili) 160G(1,4,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasyco

ne

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

916

41,0

27,4

14,10

7,75

3,36

93

135,3

3,7

30,6

9,6

1442

z II Śniadania

 

42

0,6

0,2

0,02

0,03

0,04

0

11,2

7,1

0,0

1,9

1

z Obiadu

 

998

55,3

25,5

6,98

12,20

3,86

127

152,8

7,8

0,0

18,2

231

z Podwieczorku

 

173

7,0

3,9

2,20

1,16

0,24

14

30,1

2,7

7,4

3,2

71

z Kolacji

 

710

15,4

37,8

10,97

19,77

4,64

41

86,1

2,9

0,1

9,2

1043

SUMA DIETY

 

2540

117,9

72,9

25,94

18,91

7,12

233

384,8

21,0

34,2

35,7

2098

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 09.08.20 - NIEDZIELA

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

MUSLI 30G(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) Z JOG NAT 180G(1,7)

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

POMARAŃCZA

1 SZT

ROSÓŁ Z MAK. 400ML(1,9)

UDKO PIECZONE 150G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

BURACZKI Z JABŁKIEM 100G

FASOLKA  Z BUŁKĄ TARTĄ 100G(1,7)

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GALARETKA Z TRUSKAWKAMI(3 SZT)

200G

SOK JABŁKOWY 250ML

TWARÓG Z JOG. I SZCZYP. 120G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

867

38,0

26,6

12,90

8,31

3,23

91

128,2

6,0

20,1

10,1

1192

z II Śniadania

 

132

2,7

0,6

0,06

0,12

0,12

0

33,9

11,7

0,0

5,7

9

z Obiadu

 

1120

53,4

45,5

10,57

19,67

10,82

177

141,8

11,8

0,1

18,3

858

z Podwieczorku

 

145

1,5

0,5

0,04

0,04

0,19

0

34,3

10,6

0,0

1,1

6

z Kolacji

 

596

29,0

17,0

8,95

4,44

2,23

43

88,5

2,4

4,2

7,8

648

SUMA DIETY

 

2574

112,1

81,1

29,26

29,33

14,94

280

384,0

38,2

21,9

38,7

2441

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 08.08.20 - SOBOTA

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7)

KRAK. PARZ. 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

OGÓREK KISZONY 50G

JABŁKO

1 SZT

KRUPNIK JĘCZMIENNY 400ML(1,7,9)

PIECZEŃ SZYNKI 80G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G

KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ(7)

200G

KIWI 1 SZT

SER ŻÓŁTY 40G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY  250ML

PAPRYKA CZERWONA 50G

 

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

921

39,7

28,5

14,39

8,11

3,70

98

135,3

3,7

30,6

9,6

1448

z II Śniadania

 

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

 

1153

51,3

42,5

12,93

20,77

5,17

113

158,7

6,6

0,0

18,9

293

z Podwieczorku

 

195

7,7

4,5

2,50

1,38

0,37

16

32,9

6,1

9,4

2,1

94

z Kolacji

 

585

20,8

21,3

11,43

5,72

2,41

53

85,6

2,2

0,1

8,6

947

SUMA DIETY

 

2631

108,1

87,6

37,18

32,40

10,61

252

387,5

20,9

36,1

38,0

2507

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 07.08.20 - PIĄTEK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

RYŻ 30G NA ML. 400ML(1,7)

PASTA Z JAJ ZE SZCZYPIORKIEM 75G(3,7)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

BANAN

1 SZT

ZUPA MARCHEWKOWA 400ML(1,7,9)

MINTAJ PIECZONY 80G(1,3,4)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAP. 100G

FASOLKA GOTOWANA NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

KISIEL TRUSKAWKO

WY

200G

MANDARYNKA 1 SZT

TWARÓG Z JOG. I RZODKIEWKĄ 150G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.ŻYTNI  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

1058

41,6

38,8

17,91

13,66

3,82

347

143,6

3,7

30,7

8,7

1036

z II Śniadania

 

143

1,5

0,5

0,18

0,05

0,09

0

35,3

16,7

0,0

2,6

2

z Obiadu

 

1006

51,7

27,4

3,27

13,97

7,87

166

155,5

6,3

0,0

19,7

346

z Podwieczorku

 

96

1,1

0,4

0,03

0,07

0,19

0

24,7

12,9

0,0

3,0

2

z Kolacji

 

596

27,8

15,4

8,80

4,17

1,19

43

93,6

2,6

4,2

8,4

685

SUMA DIETY

 

2608

111,4

74,3

27,17

28,72

11,84

500

407,5

38,0

31,3

38,2

1863

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 06.08.20 - CZWARTEK

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

MAKARON 30G NA ML. 400ML(1,7)

SER ŻÓŁTY 30G(7)

CHLEB 50 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

PAPRYKA CZERW. 50G

JABŁKO

1 SZT

KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAP. 400ML(1,7,9)

GULASZ Z SZYNKI W JARZYNACH 230G(1,7)(MARCHEW 30G, FASOLKA SZPARAGOWA 20G, GROSZEK 20G, KALAFIOR 20G)

KASZA GRYCZANA 180G(1,7)

SAŁ. Z OGÓRKA KISZONEGO Z CEBULKĄ 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ WANILIOWY

200G(7)

GRUSZKA

1 SZT

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 50 G(1)

CHL.ŻYTNI  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

SAŁATKA Z SAŁATY LODOWEJ Z OGÓRKIEM ŚW., POMIDOREM, OREGANO, BAZYLIĄ  I OLIWĄ Z OLIWEK 100G, SŁONECZNIKIEM 5G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

866

38,9

30,2

17,60

8,77

1,58

98

115,9

3,1

30,6

6,6

988

z II Śniadania

 

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

 

1048

38,9

53,3

12,94

26,05

10,86

67

118,4

4,7

1,0

15,6

897

z Podwieczorku

 

220

7,7

4,3

2,44

1,29

0,26

16

40,6

8,1

9,4

3,2

93

z Kolacji

 

505

16,3

24,3

8,78

11,74

2,20

56

61,5

2,1

0,1

6,4

805

SUMA DIETY

 

2437

92,2

101,4

37,64

43,07

13,54

214

319,1

20,4

37,0

31,3

2508

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 05.08.20 - ŚRODA

DIETA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

II

TRYMESTR

PŁ. KUK. 30G NA ML. 400ML(1,7)

SZYNKÓWKA 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMARAŃCZA 1 SZT

BANAN 1/2 SZT JOG. I ORZECHAMI

3 SZT (7,8)

ZUPA BROKUŁOWA 400ML(1,7,9)

INDYK DUSZONY 90G(1)

RYŻ BRĄZOWY 180G(1,7)

BURACZKI Z CEBULKĄ 100G

KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GALARETKA Z TRUSKAWKAMI (3 SZT)

200G

KIWI 1 SZT

TWARÓG Z RZODKIEWKĄ I JOG. NAT 150G(7)

CHLEB 100 G(1)

WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

 

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

 

1071

39,6

30,6

15,39

9,43

3,03

89

172,9

17,5

30,6

15,0

1572

z II Śniadania

 

184

3,8

7,9

1,15

1,28

5,01

2

26,9

11,6

0,9

2,5

14

z Obiadu

 

878

45,6

22,9

5,35

9,97

5,45

80

140,0

11,7

1,0

19,4

237

z Podwieczorku

 

96

2,2

0,7

0,13

0,16

0,39

0

23,2

6,5

0,0

3,2

5

z Kolacji

 

597

28,9

17,0

8,96

4,45

2,21

43

89,4

2,4

4,2

8,3

651

SUMA DIETY

 

2544

108,0

71,3

27,87

22,76

14,48

193

407,2

44,7

33,0

43,5

2230

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 04.08.20 - WTOREK

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

MUSLI(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) 30G NA ML. 400ML(1,7)

PASTA Z JAJ 1 1/2 SZT ZE SZCZYP. 90G(3,7)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

JABŁKO

1 SZT

ZUPA JARZYNOWA 400ML(1,7,9)

PIERŚ GOTOWANA 90G(1)

KASZA JĘCZM. 200G(1,7)

MIZERIA Z KEFIREM 100G I KOPERKIEM(7)

MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ WANILIOWY

200G(7)

SOK POMARAŃCZOWY 250ML

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. ŻYTNI 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

LIŚĆ SAŁATY 2 SZT

PAPRYKA CZERW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

1055

42,3

40,1

18,13

14,13

4,35

347

140,8

4,9

30,7

10,2

1037

z II Śniadania

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

869

49,2

17,2

4,84

6,17

4,09

90

146,6

6,1

1,9

19,1

309

z Podwieczorku

227

8,3

4,3

2,43

1,36

0,22

16

38,7

5,9

9,4

0,3

95

z Kolacji

537

18,2

15,0

7,38

4,79

1,43

56

89,7

2,7

0,1

8,4

995

SUMA DIETY

2481

106,8

69,5

29,56

23,82

9,20

458

390,5

21,8

37,8

36,8

2195

 

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 03.08.20 - PONIEDZIAŁEK

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7)

POL. MIOD. 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

OGÓREK KISZONY 50G

MANDARYNKA

1 SZT

KOPERKOWA 400ML(1,7,9)

PIECZEŃ ZE SCHABU 80G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

MARCHEW Z JABŁKIEM 100G

BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GRUSZKA

1 SZT

KEFIR 1/2 SZT(180G)

SZYNKÓWKA 40G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA MALINOWA  250ML

KAPUSTA PEKIŃSKA (80G Z POMIDOREM 20G, OGÓREKIM ŚW. 20G) Z OLIWĄ Z OLIWEK 20ML, bazylią i oregano

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

942

38,4

31,1

15,32

9,55

3,69

96

136,2

3,7

30,6

9,7

1447

z II Śniadania

42

0,6

0,2

0,02

0,03

0,04

0

11,2

7,1

0,0

1,9

1

z Obiadu

983

55,5

25,6

6,99

12,20

3,91

127

149,0

7,9

0,0

18,4

231

z Podwieczorku

173

7,0

3,9

2,20

1,16

0,24

14

30,1

2,7

7,4

3,2

71

z Kolacji

710

15,4

37,8

10,97

19,77

4,64

41

86,1

2,9

0,1

9,2

1043

SUMA DIETY

2565

105,2

88,7

31,95

38,44

11,26

251

371,3

21,9

34,2

38,0

2514

 

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 02.08.20 - NIEDZIELA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

MUSLI 30G(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) Z JOG NAT 180G(1,7)

POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

POMIDOR 50G

POMARAŃCZA

1 SZT

POMIDOROWA Z MAK. 400ML(1,7,9)

UDKO PIECZONE 150G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

BURACZKI Z JABŁKIEM 100G

FASOLKA  Z BUŁKĄ TARTĄ 100G(1,7)

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

GALARETKA Z TRUSKAWKAMI(3 SZT)

200G

SOK JABŁKOWY 250ML

TWARÓG Z JOG. I SZCZYP. 120G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA ZIELONA  250ML

OGÓREK ŚW. 50G

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

904

39,2

27,3

13,03

8,57

3,52

91

135,1

6,1

20,1

10,8

1192

z II Śniadania

132

2,7

0,6

0,06

0,12

0,12

0

33,9

11,7

0,0

5,7

9

z Obiadu

1059

54,4

37,0

9,08

15,20

8,55

178

142,8

10,9

1,0

16,9

363

z Podwieczorku

145

1,5

0,5

0,04

0,04

0,19

0

34,3

10,6

0,0

1,1

6

z Kolacji

596

29,0

17,0

8,95

4,44

2,23

43

88,5

2,4

4,2

7,8

648

SUMA DIETY

2553

114,1

74,2

28,04

25,53

13,16

281

391,1

37,5

22,7

38,0

1996

 

 

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 01.08.20 - SOBOTA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

KOLACJA

PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7)

KRAK. PARZ. 30G(1,6,7,9,10)

CHLEB 100 G(1)

CH. WIELOZIARNISTY 50G(1)

MASŁO 10 G(7)

KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7)

OGÓREK KISZONY 50G

JABŁKO

1 SZT

KRUPNIK RYŻOWY 400ML(1,9)

PIECZEŃ SZYNKI 80G(1)

ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G

MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G

KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G

HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML

BUDYŃ(7)

200G

KIWI 1 SZT

SER ŻÓŁTY 40G(7)

CHLEB 100 G(1)

CHL.WIELOZIARNISTY  50G(1)

MASŁO 10 G(7)

HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY  250ML

PAPRYKA CZERWONA 50G

SAŁATA 2 SZT

PODSUMOWANIE                        DIETY DOBOWEJ :

kcal

Białko

Tłuszcz

kw.tł. nasycone

kw. tł. jednonienasycone

kw. tł. wielonienasycone

Cholesterol

Węglowodany ogółem

Sacharoza

Laktoza

Błonnik pokarmowy

Sód

ze Śniadania

921

39,7

28,5

14,39

8,11

3,70

98

135,3

3,7

30,6

9,6

1448

z II Śniadania

69

0,6

0,6

0,06

0,02

0,14

0

18,2

4,7

0,0

3,0

3

z Obiadu

1121

50,4

42,1

12,87

20,75

4,99

113

151,8

6,5

0,0

18,1

293

z Podwieczorku

195

7,7

4,5

2,50

1,38

0,37

16

32,9

6,1

9,4

2,1

94

z Kolacji

585

20,8

21,3

11,43

5,72

2,41

53

85,6

2,2

0,1

8,6

947

SUMA DIETY

2602

107,2

87,3

37,13

32,38

10,45

252

381,3

20,8

36,1

37,3

2507

 

Przejdź do góry strony