luty 2020
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 29.02.20 - SOBOTA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7) KRAK. PARZ. 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) OGÓREK KISZONY 50G | JABŁKO 1 SZT JOGURT NAT. 180G(7) | ZUPA FASOLOWA 400ML(1,7,9) PIECZEŃ SZYNKI 80G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ(7) 200G KIWI 1 SZT | SER ŻÓŁTY 40G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 250ML PAPRYKA CZERWONA 50G SAŁATA 2 SZT | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 28.02.20 - PIĄTEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RYŻ 30G NA ML. 400ML(1,7) PASTA Z JAJ ZE SZCZYPIORKIEM 75G(3,7) CHLEB 100 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | BANAN 1 SZT KEFIR 1/2 SZT(180G) | ZUPA MARCHEWKOWA 400ML(1,7,9) MINTAJ PIECZONY 80G(1,3,4) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G KAPUSTA CZERWONA PARZONA 100G FASOLKA GOTOWANA NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | KISIEL TRUSKAWKO WY 200G MANDARYNKA 1 SZT | TWARÓG Z JOG. I RZODKIEWKĄ 150G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 27.02.20 - CZWARTEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MAKARON 30G NA ML. 400ML(1,7) SZYNKÓWKA 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 50G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) PAPRYKA CZERW. 50G | JABŁKO 1 SZT JOGURT NAT. 180G | ZUPA SELEROWA 400ML(1,7,9) KURCZAK W SOSIE POTRAWKOWYM 200G(1,7) KASZA GRYCZANA 180G(1,7) MARCHEW Z JABŁKIEM 100G BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ WANILIOWY 200G(7) GRUSZKA 1 SZT | POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 50 G(1) CHL.ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML SAŁATKA Z SAŁATY LODOWEJ Z OGÓRKIEM ŚW., POMIDOREM, SŁONECZ., OREGANO, BAZYLIĄ I OLIWĄ Z OLIWEK 100G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 26.02.20 - ŚRODA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. KUK. 30G NA ML. 400ML(1,7) SER ŻÓŁTY 40G(7) CHLEB 100 G(1) WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMARANCZA 1 SZT | BANAN 1/2 SZT JOG. I ORZECHAMI 3 SZT (7,8) CHL. RYŻOWY 1 SZT | ZUPA BROKUŁOWA 400ML(1,7,9) RYŻ BRĄZOWY Z SOSEM PORZECZKOWYM 350G(1,7) HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GALARETKA Z TRUSKAWKAMI (3 SZT) 200G KIWI 1 SZT | TWARÓG Z RZODKIEWKĄ I JOG. NAT 150G(7) CHLEB 100 G(1) WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 25.02.20 - WTOREK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MUSLI(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) 30G NA ML. 400ML(1,7) PASTA Z JAJ 1 1/2 SZT ZE SZCZYP. 90G(3,7) CHLEB 100 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | JOGURT NAT. 180G JABŁKO 1 SZT
| BARSZCZ UKRAIŃSKI 400ML(1,7,9) PIERŚ ZE SZPINAKIEM 100G(1) KASZA JĘCZM. 180G(1,7) MIZERIA Z KEFIREM I KOPERKIEM 100G MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ WANILIOWY 200G(7) SOK POMARAŃCZOWY 250ML | POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML LIŚĆ SAŁATY 2 SZT PAPRYKA CZERW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 24.02.20 - PONIEDZIAŁEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7) POL. MIOD. 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) OGÓREK KISZONY 50G | KAKAO 250ML(6,7) MANDARYNKA 1 SZT | KRUPNIK RYŻOWY 400ML(1,9) PIECZEŃ ZE SCHABU 80G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G MARCHEW Z JABŁKIEM 100G BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GRUSZKA 1 SZT KEFIR 1/2 SZT(180G)(7) | SZYNKÓWKA 40G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML KAPUSTA PEKIŃSKA (80G Z POMIDOREM 20G, OGÓRKIEM ŚW. 20G) Z OLIWĄ Z OLIWEK 20ML, bazylią i oregano, słonecznikiem | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 23.02.20 - NIEDZIELA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MUSLI 30G(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) Z JOG NAT 180G(1,7) POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | POMARAŃCZA 1 SZT SOK POMIDOROWY 1/2 SZT(150ML) | ROSÓŁ Z MAK. 400ML(1,9) UDKO PIECZONE 150G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G BURACZKI Z JABŁKIEM 100G FASOLKA Z BUŁKĄ TARTĄ 100G(1,7) HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GALARETKA Z TRUSKAWKAMI(3 SZT) 200G SOK JABŁKOWY 250ML | TWARÓG Z JOG. I SZCZYP. 120G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 22.02.20 - SOBOTA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7) KRAK. PARZ. 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) OGÓREK KISZONY 50G | JABŁKO 1 SZT JOGURT NAT. 180G(7) | KRUPNIK JĘCZMIENNY 400ML(1,7,9) PIECZEŃ SZYNKI 80G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ(7) 200G KIWI 1 SZT | SER ŻÓŁTY 40G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 250ML PAPRYKA CZERWONA 50G
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 21.02.20 - PIĄTEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RYŻ 30G NA ML. 400ML(1,7) PASTA Z JAJ ZE SZCZYPIORKIEM 75G(3,7) CHLEB 100 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | BANAN 1 SZT KEFIR 1/2 SZT(180G) | ZUPA MARCHEWKOWA 400ML(1,7,9) MINTAJ PIECZONY 80G(1,3,4) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G KAPUSTA CZERWONA PARZONA 100G FASOLKA GOTOWANA NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | KISIEL TRUSKAWKO WY 200G MANDARYNKA 1 SZT | TWARÓG Z JOG. I RZODKIEWKĄ 150G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 20.02.20 - CZWARTEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MAKARON 30G NA ML. 400ML(1,7) SER ŻÓŁTY 30G(7) CHLEB 50 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) PAPRYKA CZERW. 50G | DROŻDŻÓWKA 1 SZT(1,3,7) JOGURT NAT. 180G | KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAP. 400ML(1,7,9) GULASZ Z SZYNKI W JARZYNACH 230G(1,7)(MARCHEW 30G, FASOLKA SZPARAGOWA 20G, GROSZEK 20G, KALAFIOR 20G) KASZA GRYCZANA 180G(1,7) SAŁ. Z OGÓRKA KISZONEGO Z CEBULKĄ 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ WANILIOWY 200G(7) GRUSZKA 1 SZT | POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 50 G(1) CHL.ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML SAŁATKA Z SAŁATY LODOWEJ Z OGÓRKIEM ŚW., POMIDOREM, OREGANO, BAZYLIĄ I OLIWĄ Z OLIWEK 100G, SŁONECZNIKIEM 5G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 19.02.20 - ŚRODA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. KUK. 30G NA ML. 400ML(1,7) SZYNKÓWKA 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMARANCZA 1 SZT | BANAN 1/2 SZT JOG. I ORZECHAMI 3 SZT (7,8) CHL. RYŻOWY 1 SZT | ZUPA BROKUŁOWA 400ML(1,7,9) INDYK DUSZONY 90G(1) RYŻ BRĄZOWY 180G(1,7) BURACZKI Z CEBULKĄ 100G KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GALARETKA Z TRUSKAWKAMI (3 SZT) 200G KIWI 1 SZT | TWARÓG Z RZODKIEWKĄ I JOG. NAT 150G(7) CHLEB 100 G(1) WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 18.02.20 - WTOREK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MUSLI(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) 30G NA ML. 400ML(1,7) PASTA Z JAJ 1 1/2 SZT ZE SZCZYP. 90G(3,7) CHLEB 100 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | JOGURT NAT. 180G JABŁKO 1 SZT
| ZUPA JARZYNOWA 400ML(1,7,9) PIERŚ GOTOWANA 90G(1) KASZA JĘCZM. 200G(1,7) MIZERIA Z KEFIREM 100G I KOPERKIEM(7) MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ WANILIOWY 200G(7) SOK POMARAŃCZOWY 250ML | POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML LIŚĆ SAŁATY 2 SZT PAPRYKA CZERW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 17.02.20 - PONIEDZIAŁEK
DIETA | ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
III TRYMESTR | PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7) POL. MIOD. 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) OGÓREK KISZONY 50G | KAKAO 250ML MANDARYNKA 1 SZT | KOPERKOWA 400ML(1,7,9) PIECZEŃ ZE SCHABU 80G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G MARCHEW Z JABŁKIEM 100G BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GRUSZKA 1 SZT KEFIR 1/2 SZT(180G) | SZYNKÓWKA 40G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML KAPUSTA PEKIŃSKA (80G Z POMIDOREM 20G, OGÓREKIM ŚW. 20G) Z OLIWĄ Z OLIWEK 20ML, bazylią i oregano | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 16.02.20 - NIEDZIELA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MUSLI 30G(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) Z JOG NAT 180G(1,7) POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | POMARAŃCZA 1 SZT SOK POMIDOROWY 1/2 SZT(150ML) | POMIDOROWA Z MAK. 400ML(1,7,9) UDKO PIECZONE 150G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G BURACZKI Z JABŁKIEM 100G FASOLKA Z BUŁKĄ TARTĄ 100G(1,7) HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GALARETKA Z TRUSKAWKAMI(3 SZT) 200G SOK JABŁKOWY 250ML | TWARÓG Z JOG. I SZCZYP. 120G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 15.02.20 - SOBOTA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7) KRAK. PARZ. 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) OGÓREK KISZONY 50G | JABŁKO 1 SZT JOGURT NAT. 180G(7) | KRUPNIK RYŻOWY 400ML(1,9) PIECZEŃ SZYNKI 80G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ(7) 200G KIWI 1 SZT | SER ŻÓŁTY 40G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 250ML PAPRYKA CZERWONA 50G SAŁATA 2 SZT | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 14.02.20 - PIĄTEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RYŻ 30G NA ML. 400ML(1,7) PASTA Z JAJ ZE SZCZYPIORKIEM 75G(3,7) CHLEB 100 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | BANAN 1 SZT KEFIR 1/2 SZT(180G) | ZUPA MARCHEWKOWA 400ML(1,7,9) MINTAJ PIECZONY 80G(1,3,4) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G KAPUSTA CZERWONA PARZONA 100G FASOLKA GOTOWANA NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | KISIEL TRUSKAWKO WY 200G MANDARYNKA 1 SZT | TWARÓG Z JOG. I RZODKIEWKĄ 150G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 13.02.20 - CZWARTEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MAKARON 30G NA ML. 400ML(1,7) SER ŻÓŁTY 30G(7) CHLEB 50 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) PAPRYKA CZERW. 50G | JABŁKO 1 SZT JOGURT NAT. 180G | ZUPA SELEROWA 400ML(1,7,9) KURCZAK W SOSIE POTRAWKOWYM 200G(1,7) KASZA GRYCZANA 180G(1,7) MARCHEW Z JABŁKIEM 100G BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ WANILIOWY 200G(7) GRUSZKA 1 SZT | POL. SOPOCKA 50G(7) CHLEB 50 G(1) CHL.ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML SAŁATKA Z SAŁATY LODOWEJ Z OGÓRKIEM ŚW., POMIDOREM, SŁONECZ., OREGANO, BAZYLIĄ I OLIWĄ Z OLIWEK 100G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 12.02.20 - ŚRODA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. KUK. 30G NA ML. 400ML(1,7) SZYNKÓWKA 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMARANCZA 1 SZT | BANAN 1/2 SZT JOG. I ORZECHAMI 3 SZT (7,8) CHL. RYŻOWY 1 SZT | ZUPA BROKUŁOWA 400ML(1,7,9) INDYK DUSZONY 90G(1) RYŻ BRĄZOWY 180G(1,7) BURACZKI Z CEBULKĄ 100G KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GALARETKA Z TRUSKAWKAMI (3 SZT) 200G KIWI 1 SZT | TWARÓG Z RZODKIEWKĄ I JOG. NAT 150G(7) CHLEB 100 G(1) WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 11.02.20 - WTOREK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MUSLI(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) 30G NA ML. 400ML(1,7) PASTA Z JAJ 1 1/2 SZT ZE SZCZYP. 90G(3,7) CHLEB 100 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | JOGURT NAT. 180G JABŁKO 1 SZT
| BARSZCZ UKRAIŃSKI 400ML(1,7,9) PIERŚ ZE SZPINAKIEM 100G(1) KASZA JĘCZM. 180G(1,7) MIZERIA Z KEFIREM I KOPERKIEM 100G MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ WANILIOWY 200G(7) SOK POMARAŃCZOWY 250ML | POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML LIŚĆ SAŁATY 2 SZT PAPRYKA CZERW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 10.02.20 - PONIEDZIAŁEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7) POL. MIOD. 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) OGÓREK KISZONY 50G | KAKAO 250ML MANDARYNKA 1 SZT | ZUPA FASOLOWA 400ML(1,7,9) PIECZEŃ ZE SCHABU 80G(1) KASZA JĘCZM 180G(1,7) MARCHEW Z JABŁKIEM 100G BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GRUSZKA 1 SZT KEFIR 1/2 SZT(180G) | SZYNKÓWKA 40G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML KAPUSTA PEKIŃSKA (80G Z POMIDOREM 20G, OGÓRKIEM ŚW. 20G) Z OLIWĄ Z OLIWEK 20ML, (oregano, bazylia), słonecznik | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 09.02.20 - NIEDZIELA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MUSLI 30G(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) Z JOG NAT 180G(1,7) POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | POMARAŃCZA 1 SZT SOK POMIDOROWY 1/2 SZT(150ML) | ROSÓŁ Z MAK. 400ML(1,9) UDKO PIECZONE 150G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G BURACZKI Z JABŁKIEM 100G FASOLKA Z BUŁKĄ TARTĄ 100G(1,7) HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GALARETKA Z TRUSKAWKAMI(3 SZT) 200G SOK JABŁKOWY 250ML | TWARÓG Z JOG. I SZCZYP. 120G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 08.02.20 - SOBOTA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7) KRAK. PARZ. 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) OGÓREK KISZONY 50G | JABŁKO 1 SZT JOGURT NAT. 180G(7) | ZUPA KOPERKOWA 400ML(1,7,9) PIECZEŃ SZYNKI 80G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ(7) 200G KIWI 1 SZT | SER ŻÓŁTY 40G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 250ML PAPRYKA CZERWONA 50G SAŁATA 2 SZT | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 07.02.20 - PIĄTEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RYŻ 30G NA ML. 400ML(1,7) PASTA Z JAJ ZE SZCZYPIORKIEM 75G(3,7) CHLEB 100 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | BANAN 1 SZT KEFIR 1/2 SZT(180G) | ZUPA MARCHEWKOWA 400ML(1,7,9) MINTAJ PIECZONY 80G(1,3,4) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G KAPUSTA CZERWONA PARZONA 100G FASOLKA GOTOWANA NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | KISIEL TRUSKAWKO WY 200G MANDARYNKA 1 SZT | TWARÓG Z JOG. I RZODKIEWKĄ 150G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 06.02.20 - CZWARTEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MAKARON 30G NA ML. 400ML(1,7) SER ŻÓŁTY 30G(7) CHLEB 50 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) PAPRYKA CZERW. 50G | JABŁKO 1 SZT JOGURT NAT. 180G | KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAP. 400ML(1,7,9) GULASZ Z SZYNKI W JARZYNACH 230G(1,7)(MARCHEW 30G, FASOLKA SZPARAGOWA 20G, GROSZEK 20G, KALAFIOR 20G) KASZA GRYCZANA 180G(1,7) SAŁ. Z OGÓRKA KISZONEGO Z CEBULKĄ 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ WANILIOWY 200G(7) GRUSZKA 1 SZT | POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 50 G(1) CHL.ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML SAŁATKA Z SAŁATY LODOWEJ Z OGÓRKIEM ŚW., POMIDOREM, OREGANO, BAZYLIĄ I OLIWĄ Z OLIWEK 100G, SŁONECZNIKIEM 5G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 05.02.20 - ŚRODA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. KUK. 30G NA ML. 400ML(1,7) SZYNKÓWKA 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMARANCZA 1 SZT | BANAN 1/2 SZT JOG. I ORZECHAMI 3 SZT (7,8) CHL. RYŻOWY 1 SZT | ZUPA BROKUŁOWA 400ML(1,7,9) INDYK DUSZONY 90G(1) RYŻ BRĄZOWY 180G(1,7) BURACZKI Z CEBULKĄ 100G KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GALARETKA Z TRUSKAWKAMI (3 SZT) 200G KIWI 1 SZT | TWARÓG Z RZODKIEWKĄ I JOG. NAT 150G(7) CHLEB 100 G(1) WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 04.02.20 - WTOREK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MUSLI(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) 30G NA ML. 400ML(1,7) PASTA Z JAJ 1 1/2 SZT ZE SZCZYP. 90G(3,7) CHLEB 100 G(1) CH. ŻYTNI 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | JOGURT NAT. 180G JABŁKO 1 SZT
| ZUPA JARZYNOWA 400ML(1,7,9) PIERŚ GOTOWANA 90G(1) KASZA JĘCZM. 200G(1,7) MIZERIA Z KEFIREM 100G I KOPERKIEM(7) MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ WANILIOWY 200G(7) SOK POMARAŃCZOWY 250ML | POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML LIŚĆ SAŁATY 2 SZT PAPRYKA CZERW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 03.02.20 - PONIEDZIAŁEK
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7) POL. MIOD. 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) OGÓREK KISZONY 50G | KAKAO 250ML(1,6,7) MANDARYNKA 1 SZT | KRUPNIK JĘCZMIENNY 400ML(1,7,9) PIECZEŃ ZE SCHABU 80G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G MARCHEW Z JABŁKIEM 100G BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GRUSZKA 1 SZT KEFIR 1/2 SZT(180G)(7) | SZYNKÓWKA 40G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA MALINOWA 250ML KAPUSTA PEKIŃSKA (80G) Z POMIDOREM 20G, OGÓRKIEM ŚW. 20G, SŁONECZNIKIEM, Z OLIWĄ Z OLIWEK 20ML | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 02.02.20 - NIEDZIELA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MUSLI 30G(PŁ. OWS., RODZYNKI, ŚLIWKI SUSZONE) Z JOG NAT 180G(1,7) POL. SOPOCKA 50G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) POMIDOR 50G | POMARAŃCZA 1 SZT SOK POMIDOROWY 1/2 SZT(150ML) | POMIDOROWA Z MAK. 400ML(1,7,9) UDKO PIECZONE 150G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G BURACZKI Z JABŁKIEM 100G FASOLKA Z BUŁKĄ TARTĄ 100G(1,7) HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | GALARETKA Z TRUSKAWKAMI(3 SZT) 200G SOK JABŁKOWY 250ML | TWARÓG Z JOG. I SZCZYP. 120G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA ZIELONA 250ML OGÓREK ŚW. 50G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 01.02.20 - SOBOTA
ŚNIADANIE | II ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | KOLACJA | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PŁ. OWS. 30G NA ML. 400ML(1,7) KRAK. PARZ. 30G(1,6,7,9,10) CHLEB 100 G(1) CH. WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) KAWA Z MLEKIEM 250ML(1,7) OGÓREK KISZONY 50G | JABŁKO 1 SZT JOGURT NAT. 180G(7) | ZUPA FASOLOWA 400ML(1,7,9) PIECZEŃ SZYNKI 80G(1) ZIEMNIAKI Z ZIEL. PIETR. 250G MARCHEW Z RODZYNKAMI 100G KALAFIOR GOTOWANY NA PARZE 100G HERBATA Z CYTRYNĄ 250ML | BUDYŃ(7) 200G KIWI 1 SZT | SER ŻÓŁTY 40G(7) CHLEB 100 G(1) CHL.WIELOZIARNISTY 50G(1) MASŁO 10 G(7) HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 250ML PAPRYKA CZERWONA 50G SAŁATA 2 SZT | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
UWAGA !!! Ze względu na ryzyko epidemiczne wejście na teren budynku Poradni Specjalistycznych jest możliwe bezpośrednio przed godziną wyznaczonej wizyty UWAGA !!! Rejestracja do punktu pobrań DRIVE-THRU: od poniedziałku do soboty w godzinach 12.00 - 13.00 oraz 14.00-15.00 pod nr tel. 459 595 136